Anonim
Image Garcia Tamjidi проектира минимален офис интериор за козметичната компания San Francisco

Garcia Tamjidi Architecture Design създаде черно-бяло офис пространство за инкубатор за марка за красота Kendo, включващ лъскави повърхности, отразяващи гледката към небостъргачите на Сан Франциско.

Кендо искаше да обнови офис пространството си, затова се включи в Garcia Tamjidi Architecture Design - архитектурна компания, известна със своята минималистична естетика, за да изрази по-добре идентичността на компанията.

Image

"[Ние] внесохме външен вид, за да засилим екипа на Kendo, който беше натъпкан в малки офиси, които не отговарят нито на техните нужди, нито на фирменото настроение", коментират дизайнерите.

Офисите заемат пълен горен етаж на многоетажна сграда в центъра на Сан Франциско.

Image

След излизане от асансьорите залата се отваря към приемна и шоу-зона на една страна.

Тази зона се използва като шоурум за показване на основните продукти на Kendo, които са разположени по протежение на продълговата маса с лъскави черни страни.

Image

Разширени модели на козметичните продукти стоят до калъфи, съдържащи елементи от съответните им линии.

Marc Jacobs Beauty, Ole Henriksen, Kat Von D Beauty и Bite Beauty са сред показаните.

Image

Мекото осветление от плота на масата и таванното приспособление отгоре помагат да се привлече вниманието към дисплея.

Зал от борда вляво се намира зад стъклена стена, която отразява гледките на небостъргачи от прозорец в края на масата.

Image

Рецепцията на Кендо седи срещу витрината в същата стая.

Полираният щанд включва занижени черни мебели, които контрастират с изложбата на продукти.

От обратната страна на асансьорите дизайнерите огледало фоайето и шоурума.

Маса, подобна на дисплея на продукта, е облицована със столове, за да предложи място за сервиране и наслада на кафе, докато малка кухня и няколко маси заемат съседното пространство.

Image

Офисите заемат останалата част от етажната площ. Два вида конферентни зали - правоъгълна и квадратна - съставляват ъглите.

Графиката обхваща цели стени на пространствата за срещи и фоайето, а ярките възглавнички също добавят цветове към иначе монохромния интериор.