Anonim
Image

Ани Риц и Даниел Рабин преконфигурират къща от 60-те години в Ел Ей, за да създадат ярък и отворен интериор

Архитектите Ани Риц и Даниел Рабин са променили оформлението на "тесен" дом в Лос Анджелис, за да увеличат максимално пространство и естествена светлина.

Наименуван от малката голяма къща от клиентите, проектът включваше изкопчаване на интериора на имота и реорганизиране на стаите, за да създаде илюзията за по-голямо пространство.

Image

„Ние поехме задачата да превърнем една тесна, лошо разделена къща от 60-те години на миналия век в отворен, хип, хълм, ” каза дуетът.

По-голямата част от етажната площ е разположена на нивото на земята, а основната спалня горе, заедно с баня, заемаща тънка стая.

Image

По време на ремонта спалнята и кухнята за гости бяха преместени, за да създадат по-течна серия от пространства. Лека палитра от материали и минимално обзавеждане също създава впечатление за допълнително пространство.

Ниско дърво с фронтално покритие се обвива от три страни на дневната зона, създавайки място за съхранение и L-образна седалка на прозореца от двете страни на изпъната стена около електрическа камина.

Image

„Вградени, текстурна камина и индивидуални места за сядане помогнаха да се разграничи всяка зона за живеене и да се даде определение на откритото пространство“, казаха Риц и Рабин.

Самостоятелно трапезарна маса е поставена пред голям прозорец, от който се открива гледка към хълмовете отвъд, и под голяма лампа с формата на камбана от датската марка Normann Copenhagen.

Image

Кухненската зона се отличава с мраморен плот и изпръскване, с фронтови шкафове в много бледозелено. От тук плъзгаща се стъклена врата осигурява достъп до малък вътрешен двор.