Anonim
Image Стандартното студио проектира минимален интериор за магазин за очила в Антверпен

За най-новия си магазин марката за очила Ace & Tate се включи с помощта на Standard Studio, което създаде чисто и оголено пространство, пълно с цветни произведения на изкуството.

Магазинът Ace & Tate Antwerp се намира в оживена част на града, в непосредствена близост до популярния магазин за антики Kloosterstraat.

Image

Фасадата на сградата е покрита със зелен бръшлян и разполага с малка тераса, където купувачите могат да седнат и да се отпуснат.

Вътре естествената светлина залива през големите прозорци на сградата, отразяваща се на стратегически поставени огледала и стени, боядисани в бяло.

Към задната част на магазина е разположено пространство за „терена“, където клиентите могат да седнат и да си починат на розов диван или да излязат навън към съседния двор.

Широка рамка на прозорците от пода до тавана това външно пространство и позволява светлина до нивото на мазето.

Image

Докато приземният етаж е специализирана търговска площ, студиото е отделило цялото мазе за практически услуги и стаи за срещи. Стената с двойна височина до стълбището разполага с живи произведения на изкуството на художника Джорди ван ден Ньовендайк.

Тънък шкаф, изработен по поръчка, предпазва уредите от поглед, докато неонов знак внася цвят в иначе бялото пространство.

Image