Anonim
Image Бяло стълбище прорязва офиса на Square в Ню Йорк от Магдалена Кек

Стълбище, заобиколено от вертикални бели ребра, се намира в центъра на офисите на технологичната компания Square в Ню Йорк, от интериорната дизайнерка Магдалена Кек.

Квадратът, който предоставя услуги за цифрово финансиране, пое три етажа на забележителна сграда в района на чугун в нюйоркския Сохо.

Image

Пространството е с площ от 30 000 квадратни фута (2 877 квадратни метра), разделени по равно на етажите, а интериорите за две нива са завършени до момента.

Базираната в Ню Йорк интериорен дизайн Магдалена Кек работи с Bostudio Architecture по проекта, което доведе до създаден дизайн, който обикновено не се среща в офиси за технологични компании.

„Квадратът е известен с изчистения, минимален, съобразен с естетиката дизайн дизайн и обсебващото внимание към детайлите“, каза Кек.

За да бъде в съответствие с идентичността на компанията, екипът се придържа от строг набор от правила и палитра от материали.

Белите и тъмносиви повърхности и тела са сдвоени с открити червени тухлени стени и бледа настилка от дървен материал.

Подобна монохромна палитра беше използвана в наскоро завършения централен офис за изграждане на уебсайт услуга Squarespace, разположен наблизо.

В центъра на работното пространство на Square е разположено стълбище, заобиколено от бели летви, които пропускат светлина в сърцевината.

"Стълбището е централен, обединяващ елемент, роден от философията на компанията", каза Кек. "Това е ядро, създадено като визуална фокусна точка, от която излъчват различни космически елементи."

Попчетата от магента се добавят с възглавнички, поставени на седалки за избелване до долните няколко стъпала.

На долното ниво се помещават бюро с отворен план, кухня и голяма конферентна зала.