Архитектура

Hansha Reflection House от Студио SKLIM | Dezeen

Hansha Reflection House от Студио SKLIM | Dezeen
Anonim

Hansha Reflection House от Studio SKLIM

Скосена конзола съдържа хола на тази къща в Нагоя, Япония, от архитекти Студио SKLIM.

Наречена Hansha Reflection House, двуетажната къща има вход под изпъкналия първи етаж.

Блестящи метални панели облицоват вдлъбнатото лице и долната страна на конзолата, докато в центъра му е разположен голям прозорец.

Дворът на приземния етаж е скрит зад външната стена на къщата, а на покрива е разположена тераса.

Проучване заема стая до входа и три спални са разделени между двата етажа.

Студио SKLIM са базирани както в Сингапур, така и в Япония и това е първият от техните японски проекти, които публикувахме. Можете да видите два сингапурски проекта от архитектите тук.